Regio Limburg

Hartverwarmend bericht van een leerkracht

Ik wil u eerst en vooral bedanken voor je inzet. Het is als school heel fijn om te weten dat er instanties bestaan die zich willen inzetten om kinderen na de schooluren verder te begeleiden.

Je hebt dat voortreffelijk gedaan. En ik kan dan ook echt wel spreken van een positieve vooruitgang in het leerproces van mijn leerling Ali. Trouwens niet alleen zijn leerprestaties gingen erop vooruit,
Ook heeft Ali meer zelfvertrouwen ontwikkeld en dat is ook een absolute meerwaarde. Doordat er met hem goed geoefend werd thuis, ging het steeds wat gemakkelijker voor hem en dat zorgde dan uiteindelijk voor een meer zelfverzekerde jongen in de klas.
Indien dit kan voortgezet worden in het volgende schooljaar voor Ali, zou ik dat zeker aan zijn ouders adviseren.
Nogmaals een welgemeende merci en ik hoop in de toekomst nog met jullie te mogen verder werken.