Regio Limburg

Laatste nieuws! Merci Monique!

IMG_0673

Monique Vandenberg (uiterst rechts op de foto) nam ontslag als regio-coördinator voor Limburg:

Sinds juli 2009 heb ik de taak waargenomen van regiocoördinator in de provincie Limburg, toen nog regio Noord-Limburg. Gesteund door een hecht team zit er momenteel heel wat dynamiek in onze regio.

Voor mij is dit een goed moment om afscheid te nemen als regiocoördinator. Ik draag Auxilia een warm hart toe en zal dan ook als vrijwilliger actief blijven.

Monique Vandenberk is al sinds 2007 vrijwilliger, in 2009 werd ze regio-coördinator. Ze bouwde regio Noord-Limburg langzaam maar zeker verder uit. Dit was niet gemakkelijk als je er alleen voor staat. Gelukkig vond ze later twee regio-assistenten en Noord-Limburg werd regio Limburg. Het aantal vrijwilligers groeide in enkele jaren tot bijna honderd nu. Het aantal leerlingen verdubbelde jaar na jaar zodat begin 2015 de kaap van tweehonderd werd gerond. Monique zorgde voor continuïteit van de werking.

De grootste verdienste van Monique is de vrijheid die ze liet aan haar medewerkers en de constante waardering voor het werk van alle vrijwilligers. Ze gaf de juiste richting in moeilijke situaties. We kunnen haar niet dankbaar genoeg zijn.

Merci, Monique