Regio Limburg

Studenten doen stage bij Auxilia, en begeleiden leerlingen, net zoals onze vrijwilligers.

En dit is echt een win-win: Auxilia kan meer leerlingen helpen, en de stagiairs zijn heel enthousiast.

 

“We overlopen altijd eerst haar agenda. Zo weet ik waar we moeten aan werken voor die week, dan oefenen we goed voor de toetsen of taken. Als we klaar zijn met haar taken en toetsen oefenen we nog tafels. Ik heb kaartjes gemaakt voor  haar met tafels en delingen, hiermee kan ze ook mee werken als ik er niet ben op een speelse manier. Ook lezen we elke dinsdag uit haar leesmap, zo kan ik haar uitspraak verbeteren en woorden uitleggen die ze niet snapt.
Ik vind het heel fijn dat S. haar best doet en vooruitgang boekt”.

“Alles verloopt zeer vlot. De leerkracht heeft aangegeven dat onze uren samen een grote meerwaarde zijn voor K. Volgende week ga ik waarschijnlijk kijken naar zijn voetbalwedstrijd”.